سفارش تبلیغ
صبا ویژن

وکیل طلاق توافقی

در این مختصر سعی شده است به دور از تعلل و سخت نوشتن ، برای ایرانیان مقیم خارج ، اطلاعات مفیدی در مورد وکیل طلاق توافقی  در مورد طلاق به هموطنان ارائه دهیم.

 

لازم به ذکر است که طبق قوانین جاری کشور و به طور خاص ماده 6 قانون مدنی ، طلاق کلیه شهروندان ایرانی ، وکیل سعادت آباد حتی اگر در خارج از کشور اقامت داشته باشند ، مطابق با قوانین ایران خواهد بود و قابل ذکر است که غیر ایرانیان شیعه که در قانون اساسی مذهب دیگری دارند پذیرفته شده است که طلاق مطابق با قوانین دین آنها خواهد بود.

 

شرح روند طلاق برای ایرانیان مقیم خارج از کشور

1- یک زوج ایرانی هر دو در خارج از کشور زندگی می کنند ، اگر قصد توافق طلاق دارند  وکیل متخصص بیمه تامین اجتماعی ، بهتر است هر دو به سفارت ایران ، کنسولگری یا دفتر وکالت در خارج از کشور مراجعه کنند - در اکثر موارد به صورت غیر حضوری - و برای شخصی در ایران به عنوان مثال ، یک وکیل طلاق باید وکلای متقی را از طریق پست طلاق بفرستد تا وکیل بتواند از طریق آن و در اسرع وقت تصمیم توافقی را از دادگاه بگیرد و سپس در حضور طلاق و سپس اسناد طلاق و شناسنامه ) برای زوج متقاضی. البته در این مورد راه دیگری نیز وجود دارد و آن این است که طبق ماده 15 قانون حمایت از خانواده زوجین از کنسولگری ایران ، آنها آدرس و مشخصات مراکز یا اشخاص صالح برای اجرای حکم طلاق را بدست می آورند ، و پس از مراجعه و اخذ گواهی طلاق مجدداً خواستار کتباً جهت درخواست طلاق به کنسولگری ایران شوید. تجربه یک وکیل خانوادگی گروه پارسایی بار پس از سالها طلاق در ایران برای هموطنان خارج از کشور ، بهترین حالت ارسال وکیل طلاق برای وکالت با یکی از بستگان آنها در ایران است.

 

مقاله مرتبط: شرایط اجرای مهریه با قانون جدید مهریه و همه چیز در مورد آن

2- زن در خارج از کشور زندگی می کند و زوجین خارج از کشور یا در ایران با طلاق موافق نیستند: در این حالت زن می تواند وکالت نامه طلاق را برای شخصی در ایران ارسال کند ، به عنوان مثال گروهی از وکلای متدین و دلیل طلاق را یکی از دوازده شرط ذکر کنید. ازدواج یا عسر و حرج از دادگاه خانواده برای طرح طلاق یک طرفه از طرف زن یا زن می تواند در کشور محل اقامت درخواست طلاق کند ، اما باید بداند که حکم دادگاه خارجی فقط در ایران معتبر است و در صورت اجرای قوانین ایران اجرا می شود مشاهده می شود بوده است.

در غیر این صورت ، با داشتن حکم دادگاه خارجی مبنی بر عدم رعایت قوانین طلاق در ایران ، دادخواست طلاق باید از ابتدا توسط همسر در ایران تنظیم شود ، اما داشتن حکم دادگاه خارجی بدون اجرای قانون در گرفتن طلاق در دادگاه های ایران بسیار بسیار مثر است .

 

3- شوهر در خارج از کشور اقامت دارد و زن ، خواه در ایران اقامت داشته باشد و هم در خارج ، با طلاق موافقت نمی کند: طبق قانون ما ، برای ایرانیان مقیم خارج ، مسلمانان حق طلاق یک مرد را دارند.

زوجین می توانند تقاضای طلاق از کشور محل اقامت خود را به یکی از آشنایان یا وکلای گروه ما ارائه دهند تا از طرف مرد درخواست طلاق کنند یا اگر همسر در خارج از کشور زندگی می کند ، به دادگاه محل اقامت مراجعه و حکم طلاق را در درخواست شما. و سپس با طرح دادخواست طلاق طلاق را اجرا کنید. توجه داشته باشید که ماده 15 قانون حمایت از خانواده به زوجینی که در خارج از کشور زندگی می کنند اجازه می دهد تا تحت شرایط خاصی درخواست طلاق به سفارت ایران دهند اما در عمل این درخواست یک جانبه با مشکلاتی روبرو است. بهترین کار ارسال وکیل طلاق برای شخصی در ایران که از اقوام ، آشنایان یا وکیل گروه پارسایی است.